Werken bij…

Vanwege uitbreiding & extra locatie zoeken we per direct voor de Buiten-BSO en de dagopvang meerdere speel avonturiers! M/V!

 

Wil jij graag buiten de grootste avonturen beleven, samen met de kinderen.

Terwijl de kinderen onder begeleiding en toeziend oog van jou, ervaringsgericht kunnen en mogen leren en op een geweldige en fantastische manier het buitenleven ontdekken en beleven.

Onze kinderen willen graag nog meer beleven, ontdekken, eigen grenzen ervaren & verleggen, daar kun jij ze vast bij helpen.

Buiten op de vuurplaats vuurtje stoken om broodjes te bakken, soepjes te maken etc.

Maar ook kijken hoe hoog je in een boom durft te klimmen, of ontdekken waarom een eigen gemaakt waterloopje juist een bepaalde kant op stroomt!

Zelf een pijl en boog maken met takken die je zelf eerst gevonden hebt in het bos, met je eigen zakmes, hoe cool is dat!

 

Ook de kleinere kinderen zoeken nog fijne beschermengelen om in alle veiligheid o.a. hun grenzen te leren ontdekken en alles van buiten te beleven.

Maar ook helemaal op eigen tempo ervaringsgericht ontdekken dat de witte of groene aardbeitjes in de moestuin misschien nog niet helemaal rijp zijn….

Dus niet echt lekker!

 

Of samen de eitjes rapen bij de kippen en er later op de eigen zelf gebakken boterhammetjes van kunt smullen, ezeltjes, zwijntjes, paardje, konijntjes en schapen verzorgen en kroelen,

Of de bloemetjes plukken uit het bloementuintje voor mama die je na een geweldige dag vol spelen en beleven op komt halen, cadeau mag doen!

Heerlijk samen spelen en beleven, of even lekker helemaal niks, hoe fijn is dat!

 

Kun jij je hierin vinden?

Dan maak ik graag kennis met je.

Uren etc. zijn in overleg en allemaal bespreekbaar.

Bij gebleken geschiktheid, goede perspectieven op langere termijn.

Ik ben te bereiken op telefoon; 0161-745091 of 06-30055822

Of via mail; jenny@hetgroenespoortje.nl

 

Kom jij ons team van buiten-speel avonturiers versterken?

Dan zie ik je heel graag op locatie voor een kennismaking!

Graag tot snel!