Ons team

Het team van kinderopvang Het Groene Spoortje

Leidsters van kinderopvang het Groene Spoortje dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe.

 

Leidsters van kinderopvang het Groene Spoortje dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe. Wij selecteren hier specifiek op en regelmatig krijgen de leidsters training zodat zij de visie van kinderopvang het Groene Spoortje goed kunnen uitdragen.

 
Jenny van Hees-de Kort :

Jenny van Hees-de Kort

Mijn naam is Jenny van Hees-de Kort, getrouwd met Bas en sinds mei 2013 zijn we de trotse ouders van ons kleine meisje Tess. Jullie kunnen mij in principe iedere dag van de week tegen komen bij ko Het Groene Spoortje. De dagelijkse leiding neem ik voor mijn rekening. Afgelopen mei ben ik dus bevallen van ons dochtertje Tess. Daarom ben ik niet meer 5 hele dagen werkzaam in ko Het Groene Spoortje op de werkvloer, zoals voorheen altijd wel is geweest. Maar achter de schermen ben er natuurlijk wel altijd nog. Dus mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, schroom niet en laat het me weten!

Mijn vrije tijd die over blijft spendeer ik nu voortaan aan ons dochtertje. Ik geniet nu met volle teugen van de kleine dingen, veranderingen en ontwikkelingen die ik iedere dag weer zie bij Tess, heerlijk. Verder geniet ik ook van het lekker buiten zijn en de rust die het buiten-zijn met zich mee brengt. Die kleine mooie simpele dingen die in de natuur te vinden zijn, die geweldig zijn om te ontdekken. Dat stukje o.a. wil ik dan ook graag meegeven aan de kinderen en hopelijk kunnen zij er net zo van genieten en net zo veel plezier aan beleven als ik.

Elly de Kort :

Elly de Kort

Mijn naam is Elly en ik ben de moeder van Jenny. Samen met mijn man Bert(voor de kinderen boer Bert) hebben we op 2 locaties een pluimveebedrijf met scharrelkuikens. Een in Loon op Zand waar we ook wonen en een in Hulten, waar ook Het Groene Spoortje is gevestigd en waar ik ben opgegroeid. Buiten Jenny hebben we nog een zoon John en een dochter Petra en sinds mei de trotse oma van Tess, een erg mooie ervaring.

Alles wat financiën betreft behoord tot mijn taak, maar vind het ook erg leuk om de helpen bij de kinderen. Voor ik met Bert trouwde was dit ook mijn werk. Naast dit werk ben ik bestuurlijk actief voor pluimveehouders, zo ben ik o.a. landelijk voorzitter van de vleeskuiken houderij. Doordat ik mijn hele leven in het buitengebied heb gewoond en dat als heel prettig heb ervaren wil ik die fijne ervaring ook graag aan de kinderen van het groene Spoortje meegeven. En vormt een uitstekende basis voor hun verdere leven.

Alexa Buskens :

Alexa Buskens

Ik ben Alexa Buskens en sinds Oktober 2012 werkzaam bij Het Groene Spoortje. Op maandag en dinsdag kunnen jullie mij tegen komen bij Het Groene Spoortje.

Samen met mijn man en onze twee dochters woon ik in Tilburg. In mijn vrije tijd houd ik van (voor)lezen, spelletjes spelen, leuke dingen ondernemen met vriendinnen en zet ik me in als lid van de ouderraad op de school waar mijn kinderen naartoe gaan.

De afgelopen periode ben ik fulltime thuis geweest bij mijn gezin. Nu ook de jongste sinds kort naar school gaat, ben ik eraan toe om weer aan de slag te gaan. Ik vind het ontzettend leuk om te komen werken bij Het Groene Spoortje.

Anouska van Heesch :

Anouska van Heesch

Ik ben Anouska van Heesch, 40 jaar oud en kom uit Kaatsheuvel waar ik samenwoon met Raymond en onze 2 kinderen Ellen (11) en Onno (9).

Ik heb enorm veel zin om bij Het Groene Spoortje te komen werken, inmiddels heb ik al 20 jaar ervaring binnen de kinderopvang dus ik denk dat dat helemaal goed gaat komen.

Mijn hobby's zijn: wandelen, activiteiten ondernemen met ons gezin, creatief bezig zijn, tevens ben ik actief lid van de opleidingscommissie van Harmonie Kaatsheuvel. Zelf speel ik geen instrument maar de rest van het gezin wel.

Ilse Sprangers-Lensvelt :

Ilse Sprangers-Lensvelt

Ik wil mijzelf graag even voorstellen! Mijn naam is Ilse Sprangers-Lensvelt, ik ben 27 jaar oud, en ik woon samen met onze dochter Fleur van 4 jaar in Kaatsheuvel. Met veel trots mag ik melden dat ik het leuke team van "het groene spoortje" mag komen versterken, en als gediplomeerd Pedagogisch medewerkster voor de kindjes mag gaan zorgen, en ze natuurlijk een leuke dag mag bezorgen! Ik heb 9 jaar werkervaring in de reguliere kinderopvang. De agrarische kinderopvang is voor mij nieuw, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Zeker omdat ik zelf vaak met mijn dochter in mijn vrije tijd in de bossen ben, de kinderboerderij of gewoon lekker in de buitenlucht. Heerlijk als de kinderen gewoon lekker kunnen ravotten, vies worden en bovenal; plezier hebben!

Ik kijk uit naar een hele leuke, fijne tijd. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Ingeborg Molenschot-van Gorp :

Ingeborg Molenschot-van Gorp

Ingrid Verschueren :

Ingrid Verschueren

Mijn naam is Ingrid Verschueren en ik woon in Chaam. Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ik ben toen de opleiding SPW kinderopvang gaan doen en toen wist ik gelijk dit is wat ik wil! Na het behalen van mijn diploma ben ik dan ook direct in de kinderopvang gaan werken.

Als klein meisje was ik vroeger al het liefste buiten. Weer of geen weer ik ging naar buiten. En dit is nooit weg gegaan. Inmiddels heb ik de zandbak voor rijbak gewisseld en ben ik dus altijd naast en tussen mijn paarden te vinden. Maar ook in de moestuin, met de honden in het bos, met de fiets een ronde maken of gewoon lekker een ronde wandelen. Toen kwam ik het groene spoortje tegen en dacht gelijk dit is iets voor mij. Hier kan ik mijn 2 passies samen voegen. De kinderen laten zien hoe mooi en fijn de natuur is. Ik bezorg met veel liefde en plezier de kinderen een mooie, fijne dag.

Marloes Brands-Braken :

Marloes Brands-Braken

Ik ben Marloes Brands-Braken, 33 jaar oud en samen met mijn man Remco en zijn de trotse ouders van onze zoon Lucas van 2! In het dagelijks leven ga ik graag hardlopen, met mijn gezin naar de bossen of naar het strand, fietsen en wandelen we graag en genieten we met vrienden en familie om ons heen! Na 12 jaar werken op een regulier Kinderdagverblijf en 1 jaar werken op een groen Kinderdagverblijf mag ik nu met trots vertellen dat ik het team van Het Groene Spoortje mag komen versterken! Ik vind het geweldig om ieder kind zich te zien ontwikkelen op zijn eigen manier en eigen tempo, om de creativiteit en fantasie van kinderen te zien opbloeien in de natuur waar zoveel meer te ontdekken is dan dat we op het eerste oog zien! Hoe mooi is het om iedere dag te doen wat je leuk vind, zelfs op je werk!

Nadieh Mureau :

Nadieh Mureau

Hoi allemaal, ik ben Nadieh Mureau en mag binnenkort ook het team komen versterken bij kinderopvang Het Groene Spoortje.

Ik ben 26 jaar en je kunt mij hoogstwaarschijnlijk op meerdere dagen in de week tegen komen. Na mijn opleiding heb ik eerst bij een kinderopvang organisatie gewerkt en daarna veelal bezig geweest met het verzorgen van paarden.

Paardrijden is een grote hobby van mij, op mijn eigen paard rijd ik dagelijks en doe ik weleens mee aan dressuur wedstrijden. Samen met mijn vriend woon ik momenteel in Made. Ik weet zeker dat ik een hele leuke tijd ga krijgen bij Het Groene Spoortje en heb er erg veel zin in.

Patricia Courtois :

Patricia Courtois

Graag wil ik mij even voorstellen. Vanaf december 2014 ben ik namelijk als pedagogisch medewerker werkzaam bij het Groene Spoortje. Mijn naam is Patricia Courtois, 30 jaar en woon samen met mijn man Thijs en ons zoontje Sam (10 maanden) in Tilburg.

In 2005 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker Kinderopvang afgerond en in 2009 mijn opleiding Pedagogiek. Na 7 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik samen met Thijs een wereldreis gaan maken. Bij terugkomst heb ik in andere sectoren gewerkt maar nu dus weer terug naar mijn 'roots' in de kinderopvang.

Vooral de kinderen zien ontwikkelen, leren en groeien maakt dit werk zo ontzettend leuk. En dat ik daar een bijdrage aan mag leveren vind ik heel bijzonder. De natuur is hiervoor een fantastische locatie omdat deze rijk is aan plekken om te ontdekken, te beleven en om van te genieten. Ik heb er ontzettend veel zin in en mochten er nog vragen zijn dan hoor ik die natuurlijk graag!

Raven Flos :

Raven Flos

Hallo allemaal, de meeste van jullie kennen mij ondertussen al, maar voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben Raven Flos, 23 jaar en heb dit schooljaar op de donderdag en vrijdag stage gelopen bij Het Groene Spoortje.

Aangezien Jenny zeer tevreden over mij is en ik me hier helemaal op mijn plek voel, kom ik volgend jaar terug voor mijn laatste stage/schooljaar!
Dan zal ik aanwezig zijn op maandag, dinsdag en woensdag.

Tijdens de schoolvakanties kunnen jullie me ook nog gewoon tegen komen bij Het Groene Spoortje. En waarschijnlijk zal ik de komende jaren nog aanwezig zijn bij Het Groene Spoortje!
Met veel blijdschap kan ik ook vertellen dat ik van Jenny inmiddels ook een contract heb gekregen, dus waarschijnlijk gaan jullie me voorlopig nog wel tegen komen bij Het Groene Spoortje!

Ria de Vet :

Ria de Vet

Hallo, mijn naam is Ria de Vet, ik ben 51 jaar en ik woon in Gilze. Ik ben getrouwd met Kees en we hebben 2 kinderen, een dochter Bregje van 28 jaar en een zoon Dennis van 26 jaar. Bregje woont samen met Rob en hebben een dochter Lynn, waar wij de trotse Opa en Oma van mogen zijn. Mijn hobby's zijn wandelen, fietsen, samen heerlijk koken voor familie en vrienden en heel veel foto's maken en filmen van alles wat er gebeurt in mijn omgeving. Dus van mijn kinderen en kleinkind zijn inmiddels heel wat foto's en filmmateriaal.

Ik heb 10 jaar bij een kinderdagverblijf in Tilburg gewerkt en zit nu ruim een half jaar thuis, dus ik vind het heerlijk dat ik hier vanaf maart 2013 bij Het Groene Spoortje mag komen werken op dinsdag en donderdag. Ik heb het ontzettend gemist om met de kinderen te spelen, knuffelen, te verzorgen en ze vooral heel veel te leren. Ik denk dat ik het hier ontzettend naar mijn zin ga krijgen want ik ben helemaal gek van kinderen en dieren en hier heb ik alles bij elkaar. Heerlijk in de buitenlucht en genieten hoe kinderen buiten alles ontdekken en spelen.

Saskia Hesemans :

Saskia Hesemans

Hallo allemaal, graag wil me even voorstellen aan iedereen.

Ik ben Saskia van Kilsdonk-Hesemans, getrouwd met Joost en ben de trotse mama van onze 3 stoere lieve jongens. Een poosje heb ik niet gewerkt om voor mijn eigen kinderen te zorgen. Maar nu ze inmiddels alle drie naar school gaan, heb ik enorm veel zin om aan het werk te gaan. En dat mag ik hier bij Het Groene Spoortje doen! Het buitenleven met de kinderen spreekt me enorm aan, net zoals het kind volgend werken, wat erg bij me past.

Ik hoop jullie snel een keertje tegen te komen bij Het Groene Spoortje.
En als er vragen voor me zijn, hoor ik die natuurlijk graag.

Graag tot ziens!
Lieve groetjes Saskia

Steffie Quirijnen :

Steffie Quirijnen

Hoi allemaal, mijn naam is Steffie Quirijnen, samen met mijn man Rob en zoontje Vik wonen wij in Gilze.
Ik ben geboren in Hulten, hier heb ik altijd met veel plezier gewoond. Ik hield erg van het buitenspelen en helpen op de boerderij bij mijn opa en oma.

Ik was nog jong toen ik mijn eerste oppas adresje kreeg, dit deed ik met heel veel liefde en plezier. Al snel wist ik dat ik graag met kinderen wilden gaan werken. In 2009 heb ik mijn diploma gehaald en ben toen gaan werken op een kinderdagverblijf.

Toen ik zag dat ze bij Het groene spoortje iemand zochten leek dit echt iets voor mij. Ik heb erg veel zin om hier te komen werken en jullie kindjes te leren kennen en ze veel liefde en aandacht te geven! Graag tot snel bij Het Groene Spoortje! En als jullie vragen hebben voor me, laat maar weten.